HOUTROTHERSTEL

Ondeugdelijke ondergronden en verweerd hout vormen de grootste problemen bij schilderwerk. Pas als de ondergrond gezond is, kan het verfsysteem met optimaal resultaat worden aangebracht. Ook wat houtrotherstel betreft, maakt Schilderwerken Edwin Brugge gebruik van de modernste technieken voor het behandelen van ondergronden. Waar het voorheen de taak van de timmerman was om met ingrijpende maatregelen houtrot te repareren, is dit tegenwoordig de taak van de ervaren houtrotherstelspecialisten. Met behulp van 2-componenten epoxy reparatiemiddelen kunnen ze een perfecte reparatie uitvoeren die, na het aanbrengen van een verfsysteem, onzichtbaar wordt.

Window Care Systems

De vaklieden van Schilderwerken Edwin Brugge maken hierbij onder meer gebruik van de producten van Window Care Systems. Dit bedrijf heeft hiervoor een eigen methode met eigen gereedschappen en reparatieproducten ontwikkeld. Voor de opdrachtgever betekent dit een aanzienlijke besparing in kosten en voor de schilder een uitbreiding van werkzaamheden en een beter resultaat bij het meerjarig onderhoud van objecten.

Inspectie

Tijdens een onderhoudskundig onderzoek brengen wij de staat van onderhoud van het houtwerk (gevel, kozijn, goot, boeideel) aan uw pand of woning in kaart. Hierbij kijken we zeer aandachtig naar zaken als detaillering, afwatering, omtrekspeling, glasafdichting en het schilderwerk en brengen zo de risicogebieden en aangetaste plekken in kaart. Wanneer houtherstel noodzakelijk is, nemen wij in samenspraak met de opdrachtgever de verschillende mogelijkheden door. Aangezien elk project weer anders is, kiezen we niet voor een vastomlijnd houtherstelsysteem. Dit hangt onder meer af van uw budget, toekomstplannen met het betreffende project en uw verdere wensen en eisen.

CONTACT OPNEMEN CONTACT OPNEMEN TERUG NAAR OVERZICHT