SCHILDERWERK (BINNEN)

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat Schilderwerken Edwin Brugge veel zorg besteedt aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Hierbij hebben we oog voor zowel het schildertechnische als het esthetische aspect van het schilderwerk.

Het schildertechnische aspect

Hierbij letten we op:

  • Eventuele vocht- en constructieproblemen
  • Welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
  • Of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie zijn
  • Of er geen openstaande verbindingen zijn

Het esthetische aspect

Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de opdrachtgever, drie vaststaande factoren zijn:

  • Welke kwaliteit van het schilderwerk de opdrachtgever verwacht
  • De glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)
  • De afwerking

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd.

Oplosmiddelarme verven

Per 1 januari 2000 is het in de wet vastgesteld dat er bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Naast het gebruik van muurverven kunt u voor wandafwerkingen uiteraard ook kiezen voor behang of glasweefsel. Ook kunt u nu terecht bij Schilderwerken Edwin Brugge voor het spuiten van objecten, zoals deuren en kozijnen, maar ook wanden en plafonds.

CONTACT OPNEMEN CONTACT OPNEMEN TERUG NAAR OVERZICHT