WAND- & PLAFONDAFWERKING

Schilderwerken Edwin Brugge biedt vele mogelijkheden in wandbekleding. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek of juist modern behang, met de huidige behangcollecties is van alles mogelijk! Het is de makkelijkste manier om uw interieur een grote verandering te laten ondergaan. Onze behangers verstaan hun vak en brengen de wandbekleding snel en netjes voor u aan.

Glasweefsel

Wilt u geen behang? Geen punt! Heeft u al eens gedacht aan glasweefsel? Glasweefsel is een decoratief wandafwerkingsproduct dat met elke gewenste kleur kan worden afgesausd. Afhankelijk van welke muurverf wordt gebruikt bij het afwerken, is het totaalproduct goed tot zeer goed te reinigen. Het product scheurt niet, daarom is het een perfect product voor wanneer u scheuren in uw muur heeft. Glasweefsel is zeer sterk en in meerdere motieven verkrijgbaar.

Zijdeglanzende latex

Een derde optie is zijdeglanzende latex. De onderscheidende eigenschap van een zijdeglanzende latex is dat het zeer goed te reinigen is. Ideaal dus voor situaties met kinderen en huisdieren. Ook zeer geschikt voor bedrijfskantines!

CONTACT OPNEMEN CONTACT OPNEMEN TERUG NAAR OVERZICHT