WERKWIJZE

Voordat we met onze werkzaamheden van start gaan, voeren we graag samen met u een inspectie uit van het project. Aan de hand van onze bevindingen ontvangt u een uitgebreide offerte met alle benodigde achtergrondinformatie. Hierin staat nauwkeurig vermeld welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en welke producten er worden gebruikt. Zoals u ziet zijn we van vele markten thuis en kunnen we u op vele manieren van dienst zijn, dit alles met bijbehorende voordelen.

Schilderwerken Edwin Brugge icoon kwaliteit

Het leveren van kwalitatief goed vakwerk is voor ons essentieel, vandaar dat wij werken volgens een uitgebreid kwaliteitsprogramma.

Schilderwerken Edwin Brugge icoon klant

Wij luisteren goed naar uw wensen en stellen alles in het werk om voor een zo laag mogelijk budget het meeste rendement te halen.

Schilderwerken Edwin Brugge icoon BTW

U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorwerk indien de woning ouder is dan twee jaar en wordt bewoond door particulieren.

Daarom kiest u voor Schilderwerken Edwin Brugge!

  • Wij nemen u veel werk uit handen zodat u tijd heeft voor andere dingen.

  • Als professioneel, ervaren schildersbedrijf werken wij met kwaliteitsproducten en leveren wij een fraai en duurzaam eindresultaat.
  • Aangezien wij staan voor 'kwaliteit die staat' en graag een langdurige relatie met onze klanten aangaan, voeren wij vrijblijvend een tweejaarlijkse onderhoudsinspectie van uw schilderwerk uit en geven u een deskundig advies.

VCA certificering

Schilderwerken Edwin Brugge acht de veiligheid, gezondheid en het welzijn van alle medewerkers en derden, alsmede de zorg voor het milieu van primair belang. Het beleid is er dan ook op gericht om alle werkzaamheden uit te voeren met de grootst mogelijke zorg voor: veiligheid, gezondheid en het mileu. Sinds 2012 is al ons personeel VCA gecertificeerd.

IK WIL EEN INSPECTIE AANVRAGEN CONTACT OPNEMEN